Termeni & Condiții

Prin accesarea sau utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile enumerate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Utilizarea conținutului

Întregul conținut de pe acest site, incluzând text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio, clipuri video, descrieri de produse și alte materiale este proprietatea noastră sau a partenerilor noștri. Conținutul este protejat de legile privind drepturile de autor și alte legi aplicabile. Orice utilizare neautorizată a conținutului poate reprezenta o încălcare a acestor legi.

Nu aveți permisiunea de a folosi conținutul în scopuri comerciale sau în alte scopuri decât cele individuale și necomerciale fără consimțământul nostru prealabil în scris. Este interzisă republicarea, redistribuirea sau retransmiterea oricărui material de pe acest site fără acordul nostru prealabil scris.

Plasarea comenzilor

Prin plasarea unei comenzi pe site, declarați că aveți vârsta legală pentru a cumpăra produsele pe care le comandați. De asemenea, sunteți de acord să furnizați informații reale și actualizate atunci când completați formularul de comandă.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula orice comandă, indiferent de motiv. Unele situații care pot duce la anularea comenzii includ erori de preț evidente sau indisponibilitatea produselor. Vă vom contacta dacă trebuie să anulăm comanda dumneavoastră și vă vom rambursa orice sumă deja plătită.

Livrare și facturare

Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă livra produsele în timp util. Totuși, uneori se pot produce întârzieri din cauza unor circumstanțe în afara controlului nostru. În cazul unor întârzieri semnificative, vă vom contacta pentru a vă permite să anulați comanda dacă doriți.

Sunteți responsabil pentru asigurarea corectitudinii detaliilor de facturare și livrare furnizate în procesul de comandă. Nu putem fi considerați răspunzători pentru produse nelivrate datorită unor informații incorecte sau incomplete furnizate de dumneavoastră.

Produsele rămân proprietatea noastră până când sunt plătite integral.

Politica privind retururile

Dacă nu sunteți satisfăcut de produsele primite, le puteți returna în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite.

Puteți primi o rambursare completă (excluzând taxele de livrare) în termen de 30 de zile de la returnarea produselor. Produsele personalizate sau realizate la comandă nu sunt eligibile pentru retur.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, din orice motiv. Orice modificări vor fi postate pe această pagină. Continuarea utilizării site-ului după ce am postat modificări ale termenilor și condițiilor înseamnă că sunteți de acord cu termenii revizuiți.

Contact

Dacă aveți întrebări cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de pe site-ul nostru.